Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Pendelbussen van De Lijn brengen festivalgangers vlot naar TW Classic vanaf Leuven Station op 18 juni

De Lijn

Een festival met een klassiek en beproefd recept. Een mooie, zomerse dag, een festivalterrein met meerdere podia, een fijn en uitbundig publiek en een line-up van artiesten met een straf palmares.

De Lijn zorgt voor pendelbussen om de muziekliefhebbers naar het festivalterrein van TW Classic te brengen.

De Lijn brengt de feestvierders op 18 juni vanaf Leuven Station vlot naar het festivalpark in Werchter. Ze kopen vooraf een dagticket van De Lijn of het Treinticket TW Classic om met de pendelbussen te reizen. Andere vervoerbewijzen zijn niet geldig op de pendelbussen.

Een rit met de pendelbus duurt ongeveer 15 minuten. Een vouwfiets of opvouwbare step meenemen op de pendelbussen is niet toegelaten.

Uren pendelbussen

Tussen Leuven Station en Werchter van 10.00 tot 2.00 uur.

Vervoerbewijzen

  • Dagticket De Lijn: 7,50 euro

Vooraf of de dag zelf te koop via de app of de website.
Via sms kan ook/ Hiervoor stuur je ‘DLD’ naar 4884 (+ € 0,15 operatorkost).

Met een dagticket van De Lijn reizen klanten gedurende 24 uur (na het activeren, scannen, of versturen van de sms) onbeperkt met bus of tram. Ze kunnen dit ticket dus eventueel ook gebruiken voor hun voor- en natraject met bus of tram.

  • Treinticket TW Classic: 21 euro

NMBS legt speciale nachttreinen in die alleen toegankelijk zijn met het overeenstemmende Treinticket TW Classic. Het biljet geldt als een plaatsreservering.

Het treinticket TW Classic geldt voor de trein en de speciale bus van De Lijn.

Na afloop van het concert begeven treinreizigers zich best direct met de bus naar het station van Leuven om daar hun speciale nachttrein te nemen.

Alle info, voorwaarden en aankoop: nmbs.be/twclassic https://www.belgiantrain.be/nl/leisure/b-excursions/festivals/twclassic-etrain-ticket

Meer info over TW Classic op de website van het festival. https://www.twclassic.be/nl/

De Lijn

Deel dit artikel